sinterklaasgeschenk of sintemaarten

sinterklaasgeschenk of sintemaarten

Een origineel sinterklaasgeschenk, geen speelgoed, en toch zijn alle kids er gek van. Van klein tot groot.

Binnenkort is het de geschenkperiode. De sint komt, en die mag weer op zoek naar een leuk cadeau waar je kind blij van wordt. Want daarvoor doen we het toch allemaal? 

Maar als ouder of grootouder zit je wel eens gewrongen met de vraag: "wat geef ik dit jaar voor Sint? Eigenlijk hebben ze al zo veel speelgoed." En dat klopt, onze kids zitten precies in hetzelfde schuitje. Massa's speelgoed, massa's verwachtingen, en toch elke keer een spannend afwachten. 
sinterklaasgeschenk magneetbord
Wat dacht je dan van een leuk magneetbord in de vorm van een kat misschien? Of een wit magneetbord in de vorm van een tekstballon? al Dit memobord, of ook als whiteboard of krijtbord te kopen, is een ideaal geschenk voor Sint of Sintemaarten. Geen speelgoed, maar wel een superleuke vorm, eentje waar kinderen gek van zijn. (En neen, niet alleen kinderen, ook voor moederdag of vaderdag is dit een leuk idee)
En een handig geschenk is het ook, nuttig, want eindelijk kan je hartedief haar kunstwerken ophangen, opruimen, en indien het memobord vol komt te staan, selecteren en wegsmijten. Opgeruimd staat netjes, met enthousiaste kinderen. 
Wie kan er niet een leuk magneetbord gebruiken om zijn spullen, foto's of memo's te organiseren?

Wonderwall vormt een leuk tegengewicht in deze digitale wereld.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »