Verzenden & retourneren

Onze verzendingen lopen standaard via B-post (België) en DPD- pakjesdienst (buitenland) 

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, wordt je label aangemaakt, en je track & trace nummer via mail bezorgd. 

De leveringstermijnen zijn niet bindend voor FAB5 Wonderwall en zijn louter indicatief. Ze kunnen dan ook geen essentieel element van de verkoopovereenkomst vormen.

In afwijking van de bepalingen van artikel 1583 van het Burgerlijk wetboek blijven de verkochte of geleverde goederen de exclusieve eigendom van FAB5 Wonderwall tot op het ogenblik dat de bestelling integraal werd betaald.

De risico's verbonden aan de eigendomsoverdracht van de producten verschillen naargelang de verzending.

Ingeval de bestelling wordt verzonden via Bpost (België), gaan alle risico's op verlies en schade aan de betrokken goederen over op de klant vanaf het ogenblik van de opname van de verzending in het Bpost systeem. De aangekochte items zullen dus op risico van de koper reizen.

Ingeval de bestelling via DPD wordt verzonden zal FAB5 Wonderwall instaan voor de kosten van alle schade (diefstal, schade, ontbrekende elementen) aangebracht aan de producten.

Beschadiging: 
-Kijk steeds uw zending na bij ontvangst.
-Weiger duidelijk zichtbaar beschadigde verpakkingen of meld elke kleine beschadiging van verpakking aan de chauffeur. (op het toestel waarop je aftekent voor ontvangst)
Indien je dit niet doet, kunnen we geen schadeclaims toestaan.


Retourneren bij beschadiging: 
We dragen steeds de grootste zorg bij het verzenden van onze zendingen. 
Alles wordt gecontroleerd bij het verlaten van onze werkplaats.
Mocht je bestelling toch beschadigd toekomen, meld dit ons binnen de 24 uur, schriftelijk via mail, met duidelijk fotomateriaal als bewijs.
 
Bezorg ons je bestelling terug. Terugsturen is op kosten van de koper.
adres: FAB5 Wonderwall, Appelhoekstraat 11, 9770 Kruishoutem. 
Zodra het pakket is toegekomen, sturen we jou een nieuw exemplaar toe.


Verzakingsrecht

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van een motief en zonder betaling van een boete de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de consument de onderneming via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per e-mail of per post) op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen.

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing voor professionele kopers.

Conform de wet van 30 december 2013, kan de consument in volgende gevallen geen beroep doen op het herroepingsrecht.

Goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben
zogenaamde orders op maat.
Het herroepingsrecht is natuurlijk maar geldig voorzover het product ook daadwerkelijk teruggestuurd wordt binnen de 10 werkdagen nadat de consument FAB5 Wonderwall op de hoogte gebracht heeft dat hij wil verzaken aan zijn aankoop.

Het teruggestuurde product moet teruggestuurd worden in ongebruikte toestand, in zijn oorspronkelijke verpakking, in perfecte staat en vergezeld van het ordernummer. Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden zal geweigerd worden.

De consument moet zelf de retour verzendingskosten betalen. De terugbetaling zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, na ontvangst van de retour door FAB5 Wonderwall, op voorwaarde dat alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt voldaan zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt zal in elk geval nooit groter zijn dan het door de consument effectief betaalde bedrag exclusief de verzendingskosten.

Als tijdens de aankoop gebruik gemaakt werd van een waardebon, zal deze ook teruggegeven worden. Deze waardebon kan dan opnieuw gebruikt worden bij een volgende aankoop.

Feedback waarom je afziet van je aankoop, wordt steeds gewaardeerd. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »